Thursday, December 10, 2009

Damia & Khalish - Model in the making

Nah.. Disajikan istimewa untuk kawan2 yang disayangi. Dan utk tatapan kami semula nanti di masa akan datang. Kot2 15thn lagi nanti masih ada blog ni, bole la Damia & Khalish berbangga sbb ibu letak gambar dorang kat blog! hehehe...




Boboyy yang manja taw! Eishh..cemano da besar nanti?




1st time jmp stranger, senyum pon nak tak nak je. Maluu katakan!


Kakak makan ice cream dgn penuh nikmat
padahal ibu dok risau baju kotor




My encem boy.. sib baik da besar ni, cerahhh sket. hehe



Macam ni la kalo kt rumah, bole gugur jantung ibu kalau dibuat slalu.




'Uhhhh..' panggil orang suh tgk dia berjaya dpt payung



Kakak sayangg betul kat adik dia



Tapi adik da sleepy..dia tak peduli pon kena buli



Tgk la.. Gugurl tapi lasak mcm boboy


Nasib baik adik tak menangis langsung. Hihi..



Khalish masih belum bole duduk sendiri, ni eksyen je..



Gambar ni gmbr family yg paling ibu suke..



Ehhh..ehh... da senget2 da tu..heh


Tawa dalam mengantuk..hehe


Kakak da penat..berlari2 je kejenye


Aww..masa nampak damia buat aksi ni, macam tekejut pulak.
Ada gaya model gitu!!




Ni bukan merajuk.. tapi senyum simpul sbb
ibu ayah panggil2 suh dok sama. Tapi dia nk dok kat situ jugak..


Total gambar yang kami dpt yg ada dalam CD hampir 200keping. Rasa mcm nk upload je semua sbb mmg cantikkk n superb!!!

Gambar2 di atas semua secara bersahaja. Takde aksi. Sebab saya lebih suka gambar secara kandid.. nampak ceria dan hidup... ;) Thx kak Zubye. Insyaallah ada rezeki dan jodoh kita, tahun depan pulak. Photoshoot ni ibu jadikan acara tahunan kami. Supaya anak2 merasa bangga bile tgk balik gambar mereka masa kecik2... berlari..melompat.. besttkan?












7 comments:

mamalieyna said...

waaaaaaahhhhh soooooooooo sweeeeeeeeeeeeeeeeeet... lawa2 sungguh la!

suke pic kak damia pose cam model tuh! ada gaya sungguh!

rumusan : sgt bestnyer berfotoshoot cenggini, kenangan abadi selamanya.. ^_^..

mahai dak? ..hehe.. tanya jer..

gee ryder said...

comelnye dia posing hehe

btw, slm kenal :)

Sue said...

mamalieyna: mmg besttt pong!!! harga? tak mahal la..bole je try mintak harga kat akak zubye tu. da tgk blog dia tak? sbb dia ada pakej2nye.. pada sy, berbaloi2..

gee ryder: hihi..tq. salam kenal jugak ;)

lily azliyana @ mama zara said...

wow..mmg cantik2 sume gmbar. dua budak yg cumei!! tp plg suka tgk damia. mmg pandaila die posing. gmbar die sume nmpak ceria2 belaka..nnti adik dh besar sket maybe leh celen aksi kakak plak kot..=p

Su amik album sekali tk?

As said...

cun..cun.. suka tgk damia n khalish... alahai pandai tul bergaya depan camera....
so sweet

Nor Jannatul Fadilah Abu Zarin said...

photographer damia dulu org lain kan? tapi memang best la budak2 ni bersahaja amik gambar. chumel!!! :) hilang dah tension kita tgk kerenah diorang kan :)

Sue said...

mama zara : gmbr zara nnt pon sure cntk punye.. jgn lupa share jugak tau. nk tgk..

As: Huhu..thx to photog la pasal berjaya berlari ke sana sini nk snap pic damia yg tak dok diam. bepeluh2 dibuatnya..hehe

Atul: yups.. aku ade cite dlm entry sebelum2 ni. check it out!