Saturday, April 4, 2009

Sgt bz...

Yea.. Sgt2 bz. Damia da balik ahad lepas. Da nak seminggu la. Sejak Damia balik, mmg aku bz gile. Ye la kan.. nak menjaga 2 org anak nih. Baby ni pulak da pandai ngengada. Asyik nak mengendonggg je kejenye!! Selagi tak tido lena, jgn harappp la bole letak kat tilam. Penat.



Bila baby da tido, bukannye aku leh relax saje2. Kena tgk damia pulak. Kul 11am je dia da mula merengek nak keluar umah. Nak bz body kat umah jiran2. Sabo jek la aku. Nasib baik ade opahnye melayan.


Bila dia masuk umah... ni la jadinye...




.




.






.




.




.




.






.




.




Damia pun sibuk nk masuk dlm kelambu baby. Kalau tak bagi, mengamuk2. Drpd dia melalak, baik biarkan aje. Tapi damia pandaiiiii sayang baby. Kalau baby start nangis je, dia yg pujuk dulu..
'Dah..dah.. ayangggg iye..'
Phew... penat ni sbnrnye. Malam tadi khalish bangun tiap sejam. Apasal tah. Slalu 2-3jam baru bgn. Aku baruu nk lelap, dia dah 'ngekk..ngekk'
Tadi ni pun merengekkk je kejenye. Penat. Ok tak leh lelama.. kang tak sempat nk berehat. Bye.

2 comments:

PuteriSatu said...

cutenye damia ngan adik dia dok dalam kelambu tuh...so sweet..

Natdrah said...

eh bapaknya tk bangun sama layan baby ke sue? Nak kena bapaknya ni!