Wednesday, June 3, 2009

Ada apa pada diri ku?

berfikiran jauh & berwawasan
mudah ditawan krn sikap baik
berperangai yg lemah lembut
mudah berubah sikap,perangai, idea, mood
idea yg terlalu banyak dikepala
bersikap sensitif
otaknya aktif (sentiasa berfikir)
sukar melakukan sesuatu dgn segera
bersikap suka menangguh-nangguh
bersikap terlalu memilih & mahukan yg terbaik
cepat marah &cepat sejuk
suka bercakap & berdebat
suka buat lawak & bergurau
otaknya cerdas berangan-angan
mudah berkawan & pandai berkawan
orangnya sangat tertib
pandai mempamerkan sikap
mudah kecil hati
mudah kena selsema
suka berkemas
cepat rasa bosan
sikap terlalu memilih & cerewet
kurang mempamerkan perasaan
lambat nak sembuh apabila terluka hati
suka kepada barang yang berjenama
mudah menjadi eksekutif
kedegilan yg tidak terkawal
bersikap ’sesiapa yg memuji saya adalah musuhsaya tetapi siapa menegur saya adalah kawan’

Ini adalah rahsia bulan mengikut kajian Dato' Dr. Fadzilah Kamsah. Seorang tokoh yg aku hormati.

Ini adalah rahsia bagi org yang dilahirkan pada bulan Jun. Dgn kata yang lebih bermakna.. : Aku dilahirkan pada bulan Jun. **kenyit mata**
Semuanya tepat pada diri ku.. Yea.. SEMUANYA!!!

4 comments:

green apple said...

happy birthday
















in advance..hehe

As said...

Kami pun dah buat.. ader yg benarnyer jugak...hehehehe :)

Sue said...

thx kak di...
**
mmg ada betulnye kan as..

Nor Jannatul Fadilah Abu Zarin said...

power btl ko pam susu.aku pakai yg pureen tu, sampi skrg still bf exclusively utk aien baby aku tu, dah nak masuk 6 bln dah 11/6/09 ni. tapi pakai pam tu xdptla smpai berbotol2 sehari, skrg pon aku dpt pam sebotol penuh dlm 6oz tu jer...tapi cukupla sbb aien dah start makan dah...dia nyusu pon xbyk. balik umh bg direct kat badan. nanti adik aien aku nak pakai pam mcm ko ni la, i'allah....baru syok boleh pam dua2belah skali gus :) eh...happy birthday!