Monday, June 1, 2009

Hadiah anniversary?




Terima kasehhh, abang..


Susah2 je wat surprise utk isteri mu ini. Memang suke bile dpt hp baru. Lagi2 bila nokia 6500 slide ku itu da mula wat hal. Maklumla.. owner nye ganasss sket bila pakai hp ni. Lagi2 bila anak owner tu yg lebih2. Main baling2 campak2 je. Kesiann hp ku. Da la baru pakai 5bulan. Kena carik balik kad warantynye nmpk gayanye ni.


Masih belum mahir lagi guna hp baru ni. Kena study lagi nmpknye. Tapi pada aku, kalau da bole kol / terima kol dan sms tu da kira ok la kan... Apa yg aku suke, gambarnye mmg cantik!! Walaupun camera 3.2mp, tapi mmg cantik la compare dgn slide aku tu. Ni antara gmbr yg aku snap guna Sony Ericsson W595 ku..
Wo0oppss!! Bam bam tgh mandi.
Syokkkk je dia siap sengeh2 bila dipanggil namanya.




Damia kena dok seat belakang pulak skang ni..
Sukee je buat muka toye dia tu.
Tayang lobang idung!





Khalish on d way ke umah babysitter. Nampak mcm anak omputih je dok dlm carseat ni.

Ke sebab carseat Peg Perego Primo Viaggio ni yg buat gambar ni cantek??

Kalau nak tau lebih lanjut pasal hp ni, sila layari : http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/w595?lc=en&cc=my

Tapi kan..... kalau dia tanya dulu aku nak hadiah apa, dah tentu aku kata aku nak deep freezer!! Sebab harganya lebih kurang sama jekkkkkkkk..... Uwaaaa..

p/s: Ada yg bertanya pasal Spectra3 n breastfeeding. Next entry aku cite okeh!!

3 comments:

Marsha~ said...

gebunyaaaaaaaaa anak bujang ni....... mesti lenguh nak mendukung ni..

Sue said...

yup marsha.. lenguh ok. dukung tak leh lama2. eh mei tai yg u beli tu ok tak?

Signorriena_Hussien said...

hai, saya pn pengguna sony ericson W595 juga...selain imej yang dirakam sangat berkualiti...sound music dia pn boleh tahan bestnya...harga pun berpatutan...apa kata orang tu jimat sambil bergaya.. (",)