Thursday, June 25, 2009

My New LV~

Tadaaaaa~~~






Mane ade. Tipu je. Tak sanggup habeskan gaji sebulan semata2 nak beli bag yg mahal tu.
Nak beli Carlo Rino pon berkira2. Auditor katakan... muahahahahaha....

Eh, Carlo Rino pun da mahal ekk skang ni. Dulu dlm seratus lebehh jek.
Skang ni yg new arrival sume aku tgk harga 400 lebih. Kumpul.. jgn tak kumpul duit.


Selasa ari tu g check up Khalish. Alhamdulillah..sehat anak ibu. Berat terkini 6.8kg.
Kena jab. juga.. Tapikan aku perasan da 3 kali jab ni, Khalish tak demam pon. Damia dulu tiap kali jab, sure demam at least 1malam. Agaknye sbb bf kot.. antibody kuat!

Tadek ape mau cerita. Saje nak tepek gambar. hehe...
Esok da apply cuti. Plan nak g Jakel nak beli kain. Pastu nak shopping baju Damia ngan Khalish. Tapi mcm malas pulak. Kalau rajin, kensel la cuti. Dtg la keje. Hehe..






*ops!! Khalish punye milk bar mcm overrr pulak**


**Ibu sayangggg kamu berdua**


4 comments:

PuteriSatu said...

ala comelnye dua beradik nih...

mazzuana said...

mai blog aku, ada kain murah2 untuk raya!!

Sue said...

yea kak pu3, thx atas pujian anda. hehe

okeh mazz, roger

As said...

khalish makin besar skang ni.. larat ker si kakak tuh dukung adik dah nak sama besar dah d/org