Wednesday, August 12, 2009

Model Tudung Hajaba



Hye All~!!!
Nama saya MINNIE MOUSE. Hari ini saya nak memperkenalkan
model-paling-tak-bole-blah.
Siapa lagi kalau bukannnnnnnn...........................
Jeng jeng jenggggggg
Ibu saya laaaahhh~





Perasan abesss cam dato' ct la masa ni. Ngehngehhngehh... Ibu dressing camni masa kat Oriental Crystal Hotel, Kajang sempena Majlis APC opis ibu. Tahun ni ibu relax sikit la pasal dah tak handle j.kuasa hadiah.
Kalo tak, sure tak dpt nk bergaya ala2 giteww sbb da tentu sibuk uruskan penyampaian hadiah bagai. So wat pertama kali nye sejak ibu keje kat situ, ibu dpt duduk dendiam kat meja sambil menhadappp segala makanan yg ada. hehehe... Ibu, bila nk dpt APC pulak?




Oh ok.. tudung ibu tu tajaan dari Hajaba.







Masa balik, wajib ada gambar saya ngan ibu saya... Ehh muka saya ada iras2 ibu tak??? dah tentu la bukan muka ayah saya... ahhahahhahhahhaha (ibu yg cakappp niii tau) Tapi muka adik saya sebijiiikkk muka ayah saya (ni pun ibu yg cakap).
Tapi nasib baik muka adik saya lagi chumelllss dari ayah saya. Hehe ayah, jgn marahh yea.. Kalau marah jugak esok kite beli eskremmm yea yg sedap2. Ayah belanja laaa
Owh oke.. ada lagi model yg sgt chumelllsss. Siapa lagi kalau bukan SAYA sendiri la




Gambar ni bole buat passport tak? Bground da biru tuuuu (sbnrnye hijau)
Okeh posing time!! Uncle Dzul (DZMS) sila amek saya sbgai model anda yea... kan ex-schoolmate ibu. Haiihhhh~!

6 comments:

mamalieyna said...

ewah2 melawa pakai tudung ye si kakak..tp cilapnye pakai skirt..apa pesyen ni..ihiks..
*tudung Hajaba..sonang ke pakai..cam cun jer..ihiks..

Sue said...

tu la pasall.. dah dia nak, takleh kata ape dahh.. siap carik spek mata tu..

tudung ni kena pakai anak dulu. pastu yg hijau tu just letak je atas kepala camtu, pin kan ngan jarum. senang je. kalau tudung sarung cam ariani tu pon ade, siap ada button, tak yah guna brooch lagi

Nor Jannatul Fadilah Abu Zarin said...

kat opis aku pon dah lame dah fesyen tudung camni, dorang sumer memang ikut perkembangan fesyen, aku yg xberapa suke nak bergaya2 ni pon dah terikut bertudung mcm tu. tapi aku pakai yg nur barakah ajer...aritu beli munawwarah 2 helai, tapi xmampu la, mahal sgt (pada aku la...)pakai tudung mcm ni senang, sarung jer :)

As said...

alahai... tomeinyer ibu ... sesuai gitew... kakak pesal pakai tudung ngan skirt... hahaha...

Misbehave said...

hahahha posing sakan awek kecik tu, mak awek pon apa kurangnyeeeee..hehehe..

Sue said...

Atul: aku pon baru2 ni je try2. Dulu tak try coz takut muka nmpk makin tembam. Tapi bila pakai ok pulak. Paling penting..Senang!

As: tu la kakaknye memang gitu. Kadang pakai suar pendek tp nk pakai tudung ikut nenek g kedai. hehe..

Misbehave: Hehehe..masa ni la nk melaram ala2 anak dara kononnyee...