Wednesday, August 26, 2009

Nak let go ini.... ada sape2 nk beli? SOLD!

Saya sukeee sgt ngan sandal ni. Ada butterfly. Cantik. Tapi tersalah saiz pulak. Damia nye kaki pulak ade yg bole muat saiz 25, ada yg muat saiz 26.

Nak gi balik n tukar saiz, mcm tak baik pulak. Lagipun Damia da cuba pakai dan ada sikit kesan digunakan kat tapak sandal ni. So mmg tak wajar la kan kalo nak pulangkan kat kedai aka Jusco tu.

Disebabkan itu, saya ingin let go ini sandal dgn harga yg diskaun atas wear&tear. Sekaliii je pakai. Masih cantik dan baru lagi. Cuma kat tapak dia je ade kesan digunakan. Tapi org tak nmpk, kan?







Ini saiz 25.
Saya nak let go dgn harga RM30.00. Agak2 ada tak sape2 nak beli...?
Kalau ade..bole contact saya di 017-276 8818
Resit pembelian pun masih ada lagi, bole wat bukti. Baruuu je beli semalam tauuu...


3 comments:

mamalieyna said...

mmg cun tp kite takde anak pompuan lagi..hikhik..mgkn ada blogger lain berkenan nnti kot..tunggguuu.. :)

Misbehave said...

cantik nye sue kasut tu...

too bad alya baru leh pusing hehe..

Sue said...

mamalieyna: tak pe..tak pe..hehe

Misbehave: cantik kan? hihi