Monday, January 11, 2010

Another NEWBORN

Fresh from the oven!!!

Muhammad Aisy Hafiy

24th December 2009

11.30am

KPJ Kajang Medical Center

-Normal Delivery-



Congrats to Linda & Pitt....
and Zara too!



Actually, Linda punye EDD on 15th January 2010. Tapi delivered at 37wks+. Padahal siang tu jumpa kat office n tgk dia selamba je masuk meeting n wat keje. Malam tu around 1am dia sms ckp da admit ward due to waterbag dah burst!



Alhamdulillah.. aku pun sempat sms reply n bagi some tips on how to go for normal delivery. Yeaahhh!! Aku mmg confident Linda bole go for normal. FYI, 1st baby dia terpaksa c-sect, lagipun masa tu baby da overdue 2wks. Haa..bestkan dpt deliver normal. Lengkap sudahhh acara sbg seorang wanita.



Owh nampaknye baby Linda nak join Khalish pi school sama2 nanti eyh?? Besttnyeee.... Zara pulak pi school sama2 Damia. Mcamana la nanti ekk?



Dan yang teramat penting nak wish kat Linda... Happy Breastfeeding!! Berkat tunjuk ajar dan semangat daripada mentor dia sapa lagi kalo bukan AKU SENDIRI.... Linda berjaya menyusukan bayinya dgn susu ibu. Alhamduillah...


p/s: Congrats to Hanis & Rahz for their NEWBORN jugak :)

1 comment:

As said...

congrats to the new born...comei...nama pun sedap... geram tgk ni x sabar nak tunggu baby kuar ni...hhehehe