Wednesday, January 13, 2010

Pic Pengantin Yang Berbaloi2...





Gambar yang cantik. Hasil kerja yang superb!!
Tak sangka hasil tangan Ereena & suaminya mmg superb! Actually, aku sendiri yang suggest kan pada anak buah aku (pengantin ppuan). Masa tu tinggal 3-4hari je lagi utk wedding day dia. Dia mmg tak cari langsung photographer atau erti kata lain, tak reti nk cari. Pastu pulak, aku kan join SUSUIBU.com. So Ereena ni forumer kat situ. Bila aku tgk blog dia, nice la jugak kan. N harga amat2 berbaloi2. Hehehe..
SO calling2, dia pon free pd hari wedding day tu. Hari Sabtu. Tapi Ahad tu dia da di hire oleh pasangan lain lah. Orang nye sangattttttttt comel. Hehe.. muda lagi. Tapi anak da 2 dan berjaya fully bfeed kedua-dua anaknya sampai umo 2thn. Caya lahh!!!
So kepada anak buah ku bernama IKA, yg menggatal jugak nk kawen tahun ni ke thn depan ke... bole la hire Ereen tu ekk. Kalo nak lain pon bole di carikkan. Ko bagi je bajet ko bape. Hehehhe....
p/s: siyes.. da mcm professional Photographer yg punye nama2 besar dlm wedding photography je kan gambar ni??

10 comments:

atikah said...

hoiii..kuang asam nye mak nenek....
i glemer dr u br u tauuu

ereena said...

Thank u mak sue utk komen yang sungguh manis sehingga membuatkan ku di awangan sekejap ...ape pun mak su saya masih budak baru dalam industry ni..masih belajar setiap hari dan setiap waktu...apapun Terima kasih tidak terhingga kepada seisi keluarga yang best sangat & sporting on that day... ;)

Misbehave said...

mmg malatops gamba tu!

cun cun!

mamalieyna said...

ha'a nmpk professional lah! canteeekk! ^_^

lily azliyana @ mama zara said...

mmg cantik2 pic tu..kompem leh maju biz ngan hasil cum macam ni..hehe

Sue said...

Atikah : hehe.. takpe, sume pengantin pon kata dia yg paling glamer. nk wat camno?

Ereena : thx singgah sini. Thx pd ereen jugak sbb bertungkus lumus amek gmbr. sporting sgt2.

Sue said...

Misbehave : Yerpp!! Mmg malatops...

Mamalieyna : Betul.. mcm ala2 SN punye kan? hihihi... (eh i dulu photog by SN nye company)

Sue said...

Lily : Sama2 lah kita berdoa agar biz dia maju.... dan biz sy turut maju. hehe.. bila nk jumpa ni?

ereena said...

Aminnnnnn..

ARTCAMERAWORK PHOTOGRAPHY said...

Saya dah update lagi gambar Sue & Razi...Sila kunjungi blog tuk view..