Friday, January 15, 2010

Jangan Tiru Aksi Ini...!!!!!

Aksi apa?
*
Sangat2 Dramatik okeh...



*
Dan Stylo

Kaki haruss di kibas2 kan dan di angkat dgn pelbagai gaya sbg tanda sedap tak terhingga





Jari harusss buat 'thumb-up' tapi masih belum pandai nk up kan ibu jari.
Tak pe, cuba lagi :D


Mata haruss memandang penuh perasaan terima kasih tak terhingga
terhadap ibu


Ibu haruss la redha dengan setiap gaya yg anak buat



Dan sebagai tanda TERIMA KASIH, IBU


*
*



Perlu lah senyum dengan
penuh IKHLAS dan COMEL









8 comments:

CanaryGalapagos said...

hahahaha lawak betul lah...anyway, I really miss this moment u noe..hehehe

mamalieyna said...

wah3x...mana tak bumbum khalish ni..time nyot2 sesungguh hati! ^_^ best ek dpt BF baby smpai umo gini..mmg mcm2 gaya ler ada..kito?..huhuhu..tunggu next baby la kot! hopefully.. ^_^

The Queen Bee said...

hahah comel btul!!

lily azliyana @ mama zara said...

uipss..gmbar tgh nenen ek..cencored nih..ekekekeke..

tp mmg cute sgtla si khalish..mcm2 gaya die buat time nyusu yek..tk sempat experience mcm ni sbb baru 3 bulan Zara dh stop bf..huhu..plg suka gmbar last tuhla..muka puas hati dpt nyot2 susu smpai kenyang..=p

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

waaaaaaaaaaaaaaaaa...macam2 style...

Sue said...

Canary : mmg lawak. N this moment yg i tunggu. n ada lg satu, nk tunggu bila dia berjalan/lari n suddenly dia dtg kt i, selak baju n nyott nyottt..heheh mesti best kan?


Mamalieyna : huhu tu la pasal. Mmg sesungguh hati! Insyaallah..next baby for sure bole. Sue pon masa damia dulu tak fully bf pon.

Sue said...

Hanis : hehe tq! Ehh happy bfeeding too..

Lily : Huhu..sensored. yups. pic last muka sgt puas ati. kalau tgk betul2, siap ada susu lg kt tepi2 mulut dia

Sue said...

Mama Miya: ahahhaha... bfeeding baby mmg camtu ek? freestyler!