Tuesday, March 9, 2010

9hb Mac yang penuh makna...


Hari ini memang hari yang indah.Hari yang penuh makna..kerana 3 tahun lalu, pada tarikh iniAllah kurniakan seorang puteri sebagai penyerikehidupan kami..


Alhamdulillah..syukur kepada Mu, Ya Allah!



Sebelum dilahirkan ibu telah sediakan 2 nama,
Nur Damia Qaisara atau Nur Damia Zafirah


Sebaik saja dilahirkan dan dibersihkan, doctor meletakkan kamu disebelah ibuDan melihat saja wajah yang mulus gebu dan putih.. ibu terus mengalirkan airmata dan terus berkata pada ayahmu,



Ini... NUR DAMIA QAISARA


newborn



Hari-hari yang dilalui sangat indah..menatang bagai minyak yang penuhada susah payah yang terpaksa kau tempuh namun ibu sentiasa ada disisi :)



6 bulan


Sambutan hari lahir yang pertama, sangat meriah

Diadakan pada usia mu genap SETAHUN



1 tahun



Kami usaha membantu kamu meneroka kehidupan
Namun masih banyak yang perlu kau pelajari, anakku




1st time ke Aquaria KLCC





1st time buat foot wax




1st time ke Zoo Negara




1st time ikut ibu berkursus di Corus Paradise, PD



1st time bercuti di Langkawi



1st photoshoot dengan Uncle Adinang untuk Kids Journal (Sept 2007)



2nd photoshoot dengan Auntie Zubye EoG (May 2008)




1st time dapat tau nak jadi KAKAK




Sambutan hari jadi ke - 2



1st time dapat adik



3rd photoshoot dengan Auntie Zubye EoG (2009)





1st time join baking session






1st time tolong cuci ikan..


Ahhh.. Sudahh besar kamu, ya!! Ibu ucapkan...




EmmMMuuuAaahhHHhhsssSSS!!!! Sayanggggg sangattt....



Opss.. ada lagi..


Sebelum Damia dilahirkan pada jam 12.21pagi, hari itu juga semasa menanti detik kelahiranmu, ibu sempat wish pada ayah...






Dan hari ini ibu nak wish lagi....



Happy


Birthday !!!


Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki sentiasa. Amiinn....

EmmmMMuuuAAaaHHhhSSsss!! Sayang abang jugak..

11 comments:

green apple said...

happy bday to damia qaisara.

mamalieyna said...

wah damia nye besday together with abahnya ke?..meriah..!! Hepi besday both of u!!

cantik2 pic damia ni..^_^..nak la baby girl next! hehe..

Jiey^Mien said...

happy befday damia..
=)

lily azliyana @ mama zara said...

bday damia same ngan bday ayahnye ker..senang nak celebrate..hehe..nway, suka sgt tgk gmbar damia dr kecik smpai skang..she is such a preety girl..=D

Happy 3rd Birthday DAMIA!!!

Sue said...

green apple,

TQ Auntie Apple... hik hik

b/p: damia

***********************

mamalieyna,

Thx ..on behalf jugak :D
Okehhh next, baby girl ekkk! Amiinn..

Sue said...

Jiey,

Thx Auntie Jiey..

b/p: damia :)

*********************

Lily,

Yup.. bday damia sama dgn bday ayah. Mmg jimatt.. sbb celeb bday anak je. ahaha jahatnye.. sian ayah. Tp hadiah utk ayahnya tetap ada.

Thx Auntie Lily...
b/p: Damia..

gee ryder said...

hepi belated bday damia!

Sue said...

thx, auntie gee..!!!

Enis said...

Happy bday Princess Mia... Dah jangkit kak lisa la ni, nak jadi princess!

Damia so cute..

Sue said...

Kak enis,

thx!! Tu la pasal.. da berjangkit ngan lisa. hehehe...

Sue said...
This comment has been removed by the author.