Friday, March 5, 2010

Alamak..tertinggal pulak

Macam biasa sampai office aktiviti pertama adalah start pumping. Tgh pasang2 kan gadjet, alamakk...tertinggal satu benda. So tak dpt nak pumping la guna medela. Tapi nasib baik pam spectra tu memang ada kat office. Fuhhh lega!

Tapi nak masuk meeting dulu. Hari Jumaat? Meeting? Adalah sesuatu yang pelik sebab selalunya hari jumaat lah hari paling relax. Tapi tidak untuk hari ini. Meeting pagi petang. Pagi ni siap ada 2 meeting lagi ha.. adoihh!!!

Okehh..kat office jugak sudah ada gelaran baru untuk pegawai A. Ada pengarah dan penolong pengarah. Ok la tu.. harap2 dapat lahh memberi semangat kepada semua orang di sini untuk bekerja dgn lebih efektif dan profesional. Harap tiada lagi rasa iri hati dan PHD ;)

Daaa~~

5 comments:

mamalieyna said...

camno leh tertinggal tu..kt opis ni ada la sorang baru masuk kije, baru lepas pntang..sblm g makan, kena pump2 dulu..huhu..best tgk dia wlu cam eh..lecehnya..! tu la pengorbanan kan..^_^

Sue said...

tu la..masa nk simpan dlm tupperware pagi tadi da terdetik dlm hati kot2 ada part yg tak di amek. siap jenguk dlm besen tu tapi tak perasan pulak. sekali mmg yea tertinggal. hadoihh..

ermm memang org nmpk mcm leceh sbb kejap2 nak kena pam. ala 2-3kali pam sepanjang bekerja 8jam.. ape salahnye eheh

Enis said...

Su, respect la with you..even with Lynn now. You all really Ibu mithali.Syukur Alhamdulillah...

Enis said...
This comment has been removed by the author.
Sue said...

kak enis.. Alhamdulillah dan insyaallah, Allah permudahkan urusan kami. Yg penting niat mesti betul. Sue pon happy sgt coz lynn now berjaya bfeed aisy. tak sia2 sue bagi support kt dia.