Wednesday, April 14, 2010

Awana lagi ke...?

2 hari yang semalam..mmg saja ambil cuti. Last week lepas bengkel di Awana, weekend just duduk di rumah saje. Oh ahad tu ada jugak keluar ke S.Alam, rumah makcik. Isnin dan selasa duduk rumah tapi panass ya amat!! Haihh masa tu teringat pulak kat opis sbb kat opis ada ekon. ehheheh... Nak pasang kat umah? Nanti2 la... ada jugak angan2.. ehhe
Tgh sakit kepala ni. Sebabnya ari tu Hanis ada sms tanya nak gi seminar kat Awana tak *Awana lagi??* Ahad ni pulak tu. 18th. Ermmm 21st dah ke Genting View resort pulak ada seminar lagi. Nakk sangat pegi seminar Hai-o ni, aduih mcamana yea? Rasa pack gile lahhhh program bulan ni.
Bulan depan ke Kuching pulak. Waduhhh gawat nehhh!! Gawattt sebab stock susu baru nak kumpul semula. Last week masa tinggal Khalish tu, tinggal sekali 112oz susu kan? Ermm tapi ada balance lagi 21oz. Means dari 11am (7hb) sampai 6pm (8hb) dia minum sebanyak 91oz.
Dan untuk tempoh itu di Awana, saya sempat pam dan kumpul lebih kurang 48oz. Alhamdulillah.. dapat topup balik.
haihhh..cemana ni? Abg leh jaga adik tak ahad ni??? ehh abg kena antar Damia balik kg la... Kali ni kena antar awal sebab taknak jadi lagi mcm hari tu. Hope bila damia gerak dari rumah Opah, takde la dia risau adik dia sgt... ermmm harapnye lah!!

2 comments:

mamalieyna said...

huhu..nk ditinggalkan lg budak2 tu..sian depa..hukhuk.. ^_^

Sue said...

tu la pasal mamalieyna. dok risaukan damia je.. sbb pagi2 bgn tido pun dia akan cari adik dia dulu. bbysitter tak larat nk jaga dua org skali 3 hari tu sbb damia nye tantrum mmg leh buat pecah kepala. ehehe wat to dooo.... just pk, kita p kursus pun keje jugak.. carik duit jugak utk anak2..