Thursday, April 22, 2010

Genting View resort

Saya skarang berada di bilik di Genting View Resort. Saya tau akan menginap sorang sebilik, tp tgk kat web, room ni jenis apartment yg dlm tu ada bilik2. tapi rupanya mcm hotel jugak... siap ada sofa bagai. kalau la tau camni, sure ku bwk si ajan n anak2 kat sini.

semlm, sebelum check in, sempat ke Kota Keriangan. Sebab damia n khalish pon ikut sekali so bwk la dorg jalan2. Seronok! Damia nanges2 masa nak naik skyway. Sungguh penakut. Khalish tak tau apa2. relax je la.

Kat atas tak main sgt pun. Jalan2 je. damia pun tak nak main. Cuma ada la naik menatang ape tah yg ade bentuk dragon, whale dgn bunga2 tu.. yg tergantung ala2 kabel car tu. tapi b4 tu mood damia da spoiled sbb dia ternampak hantu. 2 ekor pulak tu. dok jalan2 kat bawah ripleys believe it or not. Melalak la ape lagii. Mmg betul2 rosakkan mood anak dara aku je la hantu ni.


Ok. nak upload gambar tapi nak kena kecikkan size dulu. laptop ni takde photoshop la pulak. nk dload malas ahh.

Ok kawan2. Saya dlm proses nak clearkan wardrobe. Tapi nak letgo baju2 maternity. Wahh gaya mcm da tutup kilang kan? Mungkin tidakkkkk *Linda, jgn marah dgn statement i okey* Cuma tidak untuk 2thn ni kot... so drp disimpan smpai reput baiklah di jual sahaja
Brand MODERNMOM XL
*SOLD*



Brand Scarlet L (stretchable)
Code: zebra
*available*
RM25

Brand Scralet XXL
*SOLD*


Brand Scarlet XXL (NEW!)
Code: MW maroon
*Available*
RM30



Brand Scarlet XXL
*SOLD*




Brand Scarlet XXL
Code: MW Kebaya
*Available*
RM25




Brand Scarlet XXL (used less than 5 times)
Like new!
Code: MW Stripe red
*Available*
RM 25




Brand MODERNMOM XL
Code: MW Modernmom
*Available*
RM30



Kalau ada yg berminat bole contact :
017-276 8818

Sue

Harga bole nego!
.

3 comments:

mamalieyna said...

kalo peknen time ni, nak la jugak beli..tp lum ada rezeki..hehe..

*baru syok nak layan piccas, nnti upload tau!

lily azliyana @ mama zara said...

ok tak genting view nih..pernah surf website nmpak mcm cantik tpt nye..cume jauh lah dpt taman tema tu kan..=)

Sue said...

mamalieyna,

hehe x pe.. tu la baruu nk up pic time2 free ni. adehh...mcm kena donlod jugak jeee photoshop

mama zara;
2km kalau nk ke skyway. food kureng! tak yah arrrr dok sini. nite life mmg takde.