Tuesday, April 6, 2010

Wang saku lebih

*Sticky post*


Baca blog Ladynoe. Dia da buat wang saku lebih. Dari klik2 iklan. Aku tak pernah buat keje ni dulu. Tapi kali ni saje suka2 nak try. Sambil2 curik masa mengepam kat opis, sambil tu boleh klik2.




KLIK SINI untuk register: http://www.fineptc.com/index.php?ref=sueqaisara



Kalau dapat, untung lah kan? Kalau tak dapat pun tak rugi apa2 :)

6 comments:

gee ryder said...

wah menarik ni ..leh try

Sue said...

yup! mmg menarik tertarik....

mamalieyna said...

woo macam2 sekarang ni kan..klik sana, klik sini, duit masyuk..huhu..

Sue said...

a'aa mamalieyna. tak penah try pon dulu. yg ni saje suke2. hehehe.. meh la sign up. just click kat link sue bagi tu

Latika.Dot.Dot. said...

macam besttt je.
nak jugak buat entry mcm nie,
akak nak tanya laa,
camne nak buat stick entry nieh?
hehe

Sue said...

latika,
thx dtg jengok sini ;)

nk buat sticky post ehh...

taip entry mcm biasa, tapi sebelum PUBLISH, sila klik kat POST OPTION.

Pastu, adjust date dia.. cthnya hari ni 7hb. Nak buat sticky sampai seminggu so letak situ 14/7/10. So nanti dia auto jadik sticky post

Ok!