Wednesday, June 9, 2010

Upgrade to Ver3.0

Alhamdulillah.. Hari ni aku telah upgrade ke version3.0 ye kawan². Tapi belum tau lagi kehebatan version baru ni. Power ke tak.. belum tau. Tapi insyaallah aku akan cuba lakukan yang terbaik dan cuba untuk mencapai setiap impian aku sebelum ver4.0 keluar nanti.


Ehehe..apa yang aku repekkan ni? Sebenarnya....



Hohoho.. saya sudah 30 tahun pada hari ini. Tima kasih pada kawan2 yang wish kat FB. Tima kasih pada suami yang telah wish malam tadi, tu pun sebab alarm henfon dia berbunyi dan kuar note 'my wife birthday'. Pastu nak tunjuk kat aku suh aku baca.. ahaha aku sbnrnye da tauuu tektik dia. Tapi saje tanak baca sbb nak dia wish sendiri.

Pagi tadi dalam kereta..

Mia, hari ni besday ibu. Cepat la cakap hepi besday ibu...

*Damia senyum simpul, mcm bday dia lak kan*

Cepat la cakap.. hepi besday ibu..

Ermm..nanti ar.. petang nanti mia cakap..

Aduhhh... kasihan anak itu. Sebab petang nanti ibu tak datang jemput mia dan adik. Ibu kena pegi ke bagan lalang, ada bengkel. Hari Jumaat baru ibu balik. Ok sayang...

2 comments:

As said...

happy 30th b'day... kami x lama lg...huhuhu...
semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki

Sue said...

TQ as.... :)