Monday, October 11, 2010

Currently addicted to..


Hazelnut White Coffee
Last week pergi lunch kat Oldtown Bangi. Order deep fried wanton dgn air ni. Sedapp sgt. Dah lama jugak rasanya tak minum air ni. Sedapp je masuk kat anak tekak. Masa nak bayar, sempat lagi order coffee ni utk tapau.
Tadi lunch pun kat Oldtown lagi. Tapi makan TomYam Bihun dgn Hazelnut White Coffee.
Owh.. Kan best kalau Oldtown ni ada kat sebelah office je. Konfem tiap sejam dua aku turun pi beli air ni. Addicted sungguh! Ermmm adakah my booby baby is a coffeeholic?
Image source: Pakcik Google

4 comments:

gee ryder said...

sue pregnant yer? Congrats :)
So, kafein pun kena kurgkanla hehe

my hubby pn mesti oder hazelnut tu

Sue said...

yup gee.. thx :)

nk kurangkan kafein tu.. insyaallah. hehe tp mmg addicted la kali ni.

kmieja said...

sueeee.....shedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

masa preggykan aqish akak suka gie starbuck.......semua yg jenis coffee...mocha mashukkk....:):)

Sue said...

tu lah k.mieja... sedapppp gile. masa tak peknen kalau minum ni takde la rasa sedap cam skang ni. ehhehe perubahan hormon!