Sunday, October 3, 2010

Lucky Draw: Mungkinkah saya yang bertuah itu?

*STICKY POST*
topsyturvymum buat contest. Lucky draw! Sangat2 senang.. tak payah nak cerita itu ini macam2.. tak payah nak serabut2 carik idea.






FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..
TENG TENG TENG!






Product Information :
4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates,
4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs
---------------------
Additional Information
Item Code 1065856
Weight 4,275g
Category Dinnerware
Pattern Geometric
--------------------
Product Description
Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.



Syarat-syarat penyertaan:
1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)
2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)
3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)
4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)
5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.
6. Pemenang akan dipilih DI SINI.


Aku suke sbb.... Hadiahnye!!

16-pcs Dining Set Corelle. Waahhh... boleh tambah koleksi pinggan mangkuk kat rumah nanti ni.





Thx to pihak penganjur yang sudi anjurkan contest yang senang banget ni..... Ye.. TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI. TUAH SAYA KALI NI, MANA LAH TAHU...kan?