Thursday, February 10, 2011

Korang nak search apa sebenarnye?

Aku jarang bukak nuffnang nye web. Skali sekala je.. nak tengok duit memang takde la kan. So tengok la keywords yang membawa pembaca ke blog ni ha.. dulu-dulu ade gak yang kelakar. Tah pa pe je... Tapi takde la sampai nak buat entry. Hari ni jumpa lagi yg aku rasa, tah pa pe jee la yang di search nya.

Pastu, bole la buat modal nak buat entry baru. Muahahahaaaaa....



*kalau tensen kerja, buat la blog.. bole gak melepaskan tensen, betul tak?
* ape hal la pulak sampai nak search 'doktor tengok nipple' tuuu??? nak tengok nipple sape punye sebenarnye ni? hehehehe...
Pagi2 da buat aku gelak. Elok sangat la tu. Hari ni pun meeting pagi-petang. Takde la muka ketat sangat masuk meeting, pagi2 da buat senaman regangan urat2 senyum semua! Heee...

4 comments:

Huszaini said...

uikk!! bahaya!! hehehe

nape tak tegur tadi! saya tak perasan aa.. :)

Sue said...

hahahahahhahaaa....

p/s: kiss for auni,auni & auni okehh

gee ryder said...

hahaha ntah pape la yg disearchnye..
i pun sama, bukak nuffnang tgk mende2 tu jer..duit mmg haram la..bape sen la sgt huhu

Lady of Leisure said...

hehe kadang2 bila tgk keywords mmg nak gelak kan, memacam ada.. :D