Monday, December 6, 2010

I heart u, faizal tahir!

Sabtu semalam aku berpeluang ke Stadium Malawati sempena Hari Ulang Tahun Hai-O ke 18. Tak sangka, hampir penuh juga la stadium tu.. dan paling bestt boleh kata semuanya.. SEMUANYA adalah orang MELAYU!

Sape kata melayu tak boleh berjaya?



Congrats to CDM Hanis di atas penganugerahan pangkat tertinggi dalam bisnes Hai-O. Insyaallah, aku akan menyusul tak lama lagi :)




CDM Hanis di atas stage
Sorry la yea, gambar berterabur. Malas nk susun balik. Ermm apa yang best masa ni adalah.......

FAIZAL TAHIR !!!!
Terus rasa jatuh cinta. Hahahaaa.. tiap perkataan yang dia cakap, menusuk terus dalam jiwa aku ni. Setiap lagu yang dia nyanyi, memang gempak habis arr.. gelak senyum dia.. wallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tak tauu ar nk cakap cemana dah. Angah, frust la ko...hehehehheh




Tengok atas stage tu, lebih 300 orang anak melayu berjaya capai pangkat tertinggi dalam hai-o. Income sebulan berpuluh ribu. Best kan? Kereta masing2 ade yang pakai beemer, merc, harrier.. macam2 la. Nak harap gaji, kereta 2nd jenama gitu pun belum tentu mampu beb!


Naahh.. lagi satu show yang aku suke! No body no body but youuuu.. nyanyi sket. Mula2 tu pompuan gediks yang joget lagu ni. Ok la.. cuma meluat pulak tengok gaya diorang ngajar tarian tu kat audience. Nak ajar tarian ke nak tunjuk bentuk badan? Tetiba datang pulak orang2 pakai skirt bulat ni..
masa kat skrin, dia focus sorang2.. baru la kita tauu.. rupanya bukan amoi, tapi awwwwww gitu. Hehehehe.. siap sorang tu kangkang je lebihhh masa menari. Tapi memang gempak arr kan. Ko nak harap ade show gini masa hari APC? Jangan harappp la beb!
Bila berkumpul ramai2 gini, memang bagi aku semangat betul untuk teruskan perjuangan. Bila tengok ramai anak melayu yang boleh berjaya, aku jadi lebih2 bersemangat. Sampai bila nak makan gaji? Duit gaji bulanan yang kita dpt pun cuma cukup nak cover loan la.. nk bayar kete la.. rumah la.. tapi kalau kata nk harap gaji utk shopping mewah2, nan ado...


Nah.. amek ni. Aku bagi utk korang lagi. Spesel untuk ANGAH DZI. heheh..








I HEART U LAAAA FAIZAL TAHIR!
Sib baik ada orang sanggup turun ke depan stage nk amekkan gambo. Kalo tak kang kempunan aku. SOk anak kuar meleleh2 pulak air liur sebab tak dapat tengok gambar faizal tahir. hehehe


AKhir kata : Hai-o, My Choice For Life...
Eh ada lagi... ada satu produk baru dari Hai-o. Bio zone. Memang superb. Nanti da dapat info yang clear aku cite sini ok. Tapi masa tgk video komersial pasal produk ni, rasa geli la pulak daging ayam yang telah dinyah toksin. Punye la berbuih2 toksin tu, dibakar pun tak lut. Tu pasal la badan kita ni kalo pegi gym pun takmau susut.. pasal lemak2 toksin tu tak bole dibakar langsung! eh tu nanti la cite......
Ermm.. esok cuti........ saje je apply. Plan nak balik kg. Tapi tengok la... ermm...


2 comments:

dzi said...

aku benci kamuuuuuuu..... huaarrrggghhhhhh. sue, ingat tau, later if ade lg call me k :'(

gee ryder said...

wah bestnye dpt jumpa FT..
i penah jumpa gak dlu live kt OU tp time tu dia xglamour lg so xbest sgtla haha