Monday, January 10, 2011

Pasni tak payah gaduh-gaduh pasal Facebook lagi ok!

Aku baru tau.. Facebook akan ditutup pada 15 Mac 2011.
Pada aku, bagus lah! Sebab aku bukannya fanatik sangat dgn Facebook ni.
Tak pernah nye berkebun atau main game kat dalam tu.

Tengok LINK ni.

"I don’t care about the money,” said Zuckerberg. “I just want my old life back.”
The Facebook Corporation suggests that users remove all of their personal information from the website before March 15th. After that date, all photos, notes, links, and videos will be permanently erased.

Lepas ni orang-orang kat opis ni pun tak payah la nak bengang2 pasal FB kena blocked waktu bekerja. Hamekkk.. terus tak payah login lagi. Hahahahaaa....!!!!

8 comments:

mamalieyna said...

bila fikir ke depan, elok jgk ditutup jer FB ni..byk melekakan..tmbh2 budak sekolah kan..eeeh org bekerja jugak..^_^

jgn tutup blog sudah..hehe..

Azrina said...

Sebenarnya saya ada pergi berkursus anjuran pejabat tapi masa itu penceramah ada berkata FB banyak mengundang masalah sebenarnya, rumahtangga boleh jadi porak-peranda, dari kawan boleh jadi musuh dan ada satu hadis rasanya dari Nabi Muhammad SAW mengatakan di zaman akhir zaman umatku bercucuk tanam tapi tidak mendatangkan hasil, ia menuju kepada game farmville di FB so renung-renungkanlah......saya sokong ditutup tapi sbb saya ada satu closed grup di mana kami selalu diskusi ttg ilmu2 baru rasa agak cuak gak tapi apa pun semua itu ada hikmahnya kan..tutup lagi bagus hehe.

Sue said...

mamalieyna,
betul tu. jgn tutup blog sudah. prob la nanti kalo diari kita kena back to basic balik *tulis dlm buku warna warni* hehehe

******

Azrina,
betul tu. sy sendiri pun penah berhadapan dgn 'wallpost' seseorang yg menghadapi masalah rumahtangga, habis disumpah seranah pasangan/org ke-3. tak pasal2 je org lain pun tau prob dia. tentang sabda Nabi tu, mmg ada benarnya. Bercucuk tanam di farmville tak mendatangkan hasil, malah melalaikan.

gee ryder said...

haa?? betul ke?
erm lantakla..tutup pun tutup la..mmg melalaikan pun...
tapi ada lg choice lain like twitter heheee

lily azliyana @ mama zara said...

ohhhh..yeker fb nak ditutup..bagus mmg bagus tp dh susahlah nk get connected to those kwn2 lame sume..slalu berinteraksi thru fb jek..nak kembali ke frenster? rasenye tak kot..dh lame sgt ditinggalkan..kekekekee..yg penting, jgn blogger ditutup sudah..leh meroyan sbb banyak gilerrrrrrr gbar n citer psl Zara dlm blog..huuuu

Sue said...

gee,
huhuhu akaun tweeter pun aku takde tau. tak reti, dan malas nak menjebakkan diri. haha..

************

lily,
erkkk frenster???? oh tidakkkkk.. berlapuk gile la frenster tu. pasni org meriahkan balik la fster dgn myspace. huhu.. ermm kita berblog sudah la. eh patutnye sume post dlm blog kita kena backup tau, kot2 nnt hilang ke.. tp tak reti la nk backup.

JuJue said...

hahahahaha seronot nyer

Sue said...

Jujue,
Jom sama2 kita berseronok.. dan beronok-ronok (plural) hehehhehe