Wednesday, November 24, 2010

Flower Girl

Anak buah nak kahwin Disember ni.

Saya nak anak saya jadi flower girl. Boleh? Ahh tak kira.. nak jugak!!

Ehhh over excited pulak saya ni. Macam saya yang nak kahwin pulak ngeeeeeeee :D




Sekarang adalah misi untuk mencari gown yang terbaekkkk...

Warna apa yea? Ermmmm saya 'sound' pengantin *bestkan sy pulak yg tentukan kaler gown huhu* kaler gown flower girl kaler putih @ baby pink. Baru kena dengan tema *walau sbnrnye tema adalah pelangi.. kater dok kat taman pelangi kan.......*


So pakcik google adalah yang saya perlukan ketika ini. Tapi adakah gown2 sebegini ada dijual di Malaysia? Saya nak cari gown yang labuh sampai kaki. Baru lah macam pengantin! Berkenan pulak dengan gown bertingkat-tingkat seperti gambar di atas.



Pastu tengah cari hand bouquet macamana yang sesuai dan cantek dan terbaek.. Sebab selain anak saya, ada anak orang lain jugak jadi flower girl. Tapi saya tukang sponsor hand bouquet untuk pengantins kecik. Pengantin besor sila tempah dan bayar sendiri ok! Rabak duhettt mak kalo nak sponsor sume...



Aihh berkenan sungguh dengan gown kaler purple ni. Pastu tiup belon banyak2 sampai semak rumah dan apa lagi...photoshot la! Gilerrr.. pastu kang ade pulak budak lain sibuk sama. kasi rosak gambar je kang. Muahahhahaha... Eh pengantin, sila inform ur photographer team, jgn lupa photoshoot utk flower girl jugak. Nak lagi cantik, masa outdoor photoshoot nanti bawak skali pengantins kecik. Konfemmmmm gambar meletop!
Hiiiiii.. tak sabar nak tengok mia pakai gown cantik2, dengan hand bouquet... baru lah dia rasa dia jadi pengantin. Owh kena buat rambut kat saloon nanti ni. Baru la comel! Nak harap aku.. mmg failed la. Hehehe...
Oke sekarang nak tanya: Kat mana nak cari gown cantik2 utk flower girl ehhh...? Ada sesape tau takk.. please..please....

6 comments:

mazzuana said...

sue, hand bouquet tu ko gi petaling street je..a day before majlis dah boleh beli..nanti diorang gubahkan sekali...

gaun cantik-cantik tu try carik kat party princess.

Sue said...

jauh le plak nk ke PS tu. heheh aku carik kat florist kajang je la gamaknye... o-owhhhhhhh party princess ekk... oraittt tq babe! otak tak leh pk dah.

Anonymous said...

wooohhhhhhhhoooo..

mcm u plak nak kawen....
i plak yg pening2....

yess!!! tema pelangi... so ckp kan la korum utk warna pelangi


~pengantin yg comey~

Sue said...

anon ika:

iyer la... kita tgk je on ur day nnt oke! pelangi ke takkk

mamalieyna said...

waaaah tak sabar nak tengok Mia with gaun gitu...sure melet0pss...cun habes lah! ^_^

tak de idea la kat ner nak cari..huhu..

Sue said...

mamalieyna,

ye la.. mia suke berangan jd pengantin. tgk la nnt cemana pulak dia jd flower girl. ehhe