Wednesday, November 3, 2010

Rumah saya!

Setelah beberapa lama background blog ni cuma 'PUTIH' saje... hari ni baru aku jumpa cat yang cantik... Mulanya taknak tukar. Sebab PUTIH itu kan suci. Senang orang nak baca. Kalau letak gambar pun takde nampak carca-marba atau very ther kalerful. heheh...

Tapi carik punye carik.. test punye test.. last2 berkenan pulak dgn yang ini. Ceria! Sepanjang proses pencarian blog background, dalam kepala asyik ingat Damia je. Sebab nak kaler yang seceria Damia. Pink konfem jadi pilihan. Sebab kaler faveret Damia.

Amacam, cantik tak rumah baru i...? hihihihi...

4 comments:

Lady of Leisure said...

cantik dan ceria gitu hehe...

Sue said...

thx lady... hope dgn kaler ni, mood yang suram pun jadi ceria! hehe

lily azliyana @ mama zara said...

Sweet background nih..!! suke ngan stripes n munga kat tepi tuh..hehehe..header plak bile nk tukar? tunggu bby kecik kuar ek..hee

Sue said...

lily,
hihi thx! mmg sweet je kan. Alamakkk... tu yg prob tu. Ntah bile nak tukar. kwn2 pun sejak khalish lahir lagi dorg da suh tukar. Tapi tak sempat lagi la.. nk pilih gambar yg menarik. Ermmm.. rasanya nk tukar b4 baby kuar la kot. Biar ada satu header yg gmbr damia ngan khalish. tapi bile tu...? heheheheh