Monday, September 1, 2008

Ramadhan dtg lagi..


Salam semua..

Kami ingin mengucapkan SELAMAT BERPUASA kepada semua readers/kawan2/sedare-mare dan semua umat Islam tak kira di mana anda berada. Blog ni akan beroperasi seperti biasa (cewahhhh..) cuma depends pada saya jek la nk update ke tanak. hehe..bole?

Hopefully tahun ni dapat puasa penuh, Insyaallah.. Kalau takde sebarang alahan, dpt la kot puasa penuh. Seumur hidup tak penah merasa puasa penuh sebulan. Masa zaman kanak2, mcm2 cara di buat supaya dpt bukak puasa. Hehe.. penah sekali tu terliur tengok akak ipar beli air soya kat pasar ramadhan, balik jek umah terus bukak dan minum.. padahal jam masa tu dah 5.30ptg. Pastu baru nyesalll..

So pasni utk tahun2 yg akan dtg, aku akan pastikan anak(anak2) aku tak buat camtu. Kena didik dgn betul la, besar sungguh tanggungjawab bila dah jadi ibu/ayah ni yea...

Okey.. Selamat berpuasa u all...!


4 comments:

~dyla~ said...

comelnya damia... dah nak jadi kakak ek...

slamat berpuasa utk awak sefamily.

salam singgah & salam kenal.

Sue said...

thx sudi singgah.. selamat berpuasa jugak ok..

isz_3707 said...

sue, x announce pun damia nak jd kakak, bila meletups sue? hehe..biasala i..kepochiiiiiiii :P

Sue said...

iszan : woi ni da sah lama tak masuk mybayi. marah si nina kangg.. heheh.. nnt le aku announce kat sini. :p